Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

WMO advocaat

Kaya Advocatenkantoor levert gesubsidieerde WMO rechtsbijstand door heel Nederland. U kunt de advocaat voor WMO kwesties inschakelen om uw kansen te vergroten bij uw WMO bezwaarschrift en beroepsprocedure. Met onze expertise in bezwaar- en beroepsprocedures tegen gemeenten, CIZ en zorgverzekeraars kunnen wij u van dienst zijn met kennis en diensten rondom uw WMO indicatie. Vul het contactformulier in voor een telefonisch overleg met de advocaat over uw WMO bezwaarschrift.

De complexe wet- en regelgeving omtrent WMO vraagt om begeleiding van de WMO advocaat. De WMO advocaat onderzoekt uw situatie en vraagt uw dossier op. Wij kunnen met onze kennis en kunde een effectieve werkwijze toepassen om met effect bezwaar te maken. Vanwege de complexe veranderende wet- en regelgeving leidt ons specialisme tot sterker resultaat.

Begeleiding bij WMO bezwaarschrift en hoorzitting

U kunt in het contactformulier een gratis belafspraak aanvragen. Wij bespreken uw situatie en overleggen over een plan van aanpak. Wij voeren intensief overleg veelal via de telefoon uit kostenoogpunt. De WMO advocaat komt ook op locatie om de hoorzitting bij te wonen en zaken die beter mondeling besproken kunnen worden.

Kaya Advocatenkantoor begeleidt cliėnten door het hele land op het gebied van WLZ, WMO, WIA en PGB herindicaties. Uw contactformulier is de eerste stap voor kennismaking met de WMO advocaat. Wij zullen de zorgbehoefte en indicatie met u doornemen, de kansen en de kosten / subsidie. Het dossier wordt vervolgens door de advocaat voor WMO bezwaarprocedures opgepakt. Deze zal u begeleiden met uw bezwaarschrift en de hoorzitting. Ongeacht of deze in Utrecht, Groningen, Amsterdam of waar dan ook in Nederland is.

Vrijblijvende belafspraak